Wilks historie

Wilks historie

Helmut Wilk, firmaets legendariske grundlægger, var en enestående pioner inden for sin branche. Det gode var ikke godt nok for ham - ambitiøst og lidenskabeligt udviklede han hele tiden nye campingvogne af høj kvalitet og på det højeste sikkerhedstekniske og ergonomiske niveau.   vWilk-opfinderånden lever stadig den dag i dag Wilk-opfinderånden lever stadig i hver eneste Wilk campingvogn. Sikkerhed, lang levetid og idérigdom - dét er de særlige værdier, der ligger til grund for modelserierne S3 og S4. Derfor har de fleste mennesker rigtig gode minder fra deres ferie med WILK campingvogn. Du kan slappe af og nyde det, mens WILK sørger for dig. En god fornemmelse!

I over 55 år har Wilk været blandt Tysklands mest populære campingvongmærke.

1955 Auto-seng

Wilk-mærket blev i 1955 berømt med en auto-seng? Det var dengang alternativet til den overfyldte campingvogn. Et år senere solgte firmaet "Wilk-Camping" fra Bad Kreuznach de mest innovative campingvogne, der fandtes på markedet på den tid.

1956

1957 Båd/anhænger

 I 1957 præsenterede han for første gang en anhænger, der kunne ændres til en båd med motor, eller til weekendhytte til to. Fra da af kunne man få alt hos Wilk - fra caravans over camping-isbægre til Wilk-have svømmebad", og på et tidspunkt endda selvproducerende beboelsesanhængere.

1958

1961

Mest solgte tyske campingvogn
Ved den "internationale Automobil udstilling" i 1961 blev Wilk således den mest solgte tyske campingvogn.

1962

Producerede dagligt 6 til 8 campingvogne
I 1962 producerede man på fabrikken i Bad Kreuznach dagligt 6 til 8 vogne på to 10 meter lange montagebånd. Helmut Wilk satte sig igennem i branchen og lod også straks vogne med en egenvægt på 400 kg standardudstyr med bremser. "Sikkerhed frem for alt", sagde han altid. Snart efter blev "Stern Wohnwagen-GmbH" datterselskab til Wilk-fabrikkerne.

1964

1965

Vinder af det første tyske Caravan-Ralley
I 1965 stillede Wilk-mærket op til det første tyske Caravan-Ralley ved Nürburgring med 4 klassevindere.

1969

30.000 producerede campingvogne
I 1969 var fabrikken i Bad Kreuznach den første i Tyskland, der overskred den magiske grænse på 30.000 producerede campingvogne.

1978 - Kærlighed ved første blik

Knapt ti år senere blev "Wilk-Caravaning" gennem sammenslutningen med "Caravan International" (CI) en af de største producenter i Europa.

1980

1983

1984

1985

Fuldintegrerede autocampere
I midten af 80´erne rullede sågar fuldintegrerede autocampere af båndet hos "CI-Autohomes"-fabrikken i Kellenbach. Og de havde alt, hvad selv nutidens campister drømmer om: Sandwich-konstruktion, Daimler-Benz-chassis, vinterryglæn og fjernsynskommode i barskabet f.eks.

Gamle billeder og brochure

Se WILK Vida campingvognen her

VIDA

VIDA fåes i ni forskellige grundrids, heraf fem modeller som kampagnemodeller.


SE VIDA >>

Se WILK Sento her

NATURE

Vida Nature er den ideelle campingvogn til alle naturelskere.


SE NATURE >>

Se WILK SENTO

SENTO

SENTO fåes i otte forskellige grundrids.SE SENTO >>

find forhandler af WILK campingvogne

FORHANDLER

Din Wilk forhandler findes også i nærheden af digFIND FORHANDLER >>

Se Wilk Eterno her

ETERNO

Eterno fåes i 3 grundrids
SE ENTERNO >> 

FØLG WILK PÅ FACEBOOK

SOCIALE MEDIER

Her kan du følge WILK på Facebook

 

SE SOCIALE MEDIE HER >>